Kiitollisuudesta Sinulle, joka kirjoitit minulle

Kiitollisuus on uskomattoman voimakas tila. Jos onnistuu tavoittamaan tuon tilan, se virtaa läpi elon väkevällä voimallaan kuin hyökyaalto. Peittäen kaiken muun ympäriltään.

Olen onnistunut tavoittamaan tuon tilan melko usein, viimeisten viiden kuukauden aikana. Kiitollisuuden mahdollistajana on toiminut pakosta tapahtunut pysähtyminen. Pysähtyminen, joka on johtanut minut polulle kohti valtavaa henkistä muutosta. Voisin kuvitella, että uskoon tuleminen tuntuisi tältä, jos olisi jumalan suuntaan kallellaan.

Tänään ajattelen elämänkulkuani, aikana ennen henkisen matkan alkua ja aikana henkisen matkan alun jälkeen. Tuntuu luonnolliselta jäsentää asiat tämän mallin mukaan.

kuva: Pixabay
Kiitollisuuspäiväkirjaa olen kirjoittanut jo aikana ennen henkisen matkan alkua. Mutta tuolloin, kiitollisuuden aiheiden kaivaminen vaati usein äärettömiä ponnistuksia. Niitä piti löytää päivittäin vähintään viisi. "Ei niiden tarvitse olla isoja juttuja, ne voivat olla ihan pieniä asioita." Neuvoi useampikin lähde.

"Bullshit" ajattelin usein. "En keksi mitään" ja "elämä on ihan täyttä paskaa" - tyyppisiä ajatuksia vyöryi tajuntaani. Pakotin kuitenkin itseni kirjoittamaan jotain, mitä tahansa.  Usein kirjoitukset olivat "Olen kiitollinen siitä, että tämä päivä loppui ja pääsen nukkumaan" - tyyppisiä lausahduksia. Ja niistäkin on toki syytä olla kiitollinen, etenkin eläessään vaikeita vuosiaan.

Pienin askelin, henkisen matkan ja pysähtymisen myötä, monet kiitollisuuden aiheet elämässäni ovat tulleet näkyväksi. Useimmat niistä ovat nimittäin olleet siinä koko ajan, en vain ole pystynyt aiemmin näkemään niitä. Kun juoksee oravanpyörässä itseään pakoon, ei näe, eikä kuule mitään. On vain peittyneenä harmaaseen massaan.

Viimeiset viisi kuukautta, on kiitollisuus onnistunut virtaamaan lävitseni vavahduttavalla voimallaan monesti. Olen pystynyt hengittämään siitä, elämään siitä, voimaantumaan siitä. Ja kun elän edes hetkittäin, kiitollisuudesta käsin, vedän koko ajan puoleeni lisää asioita, joista olla kiitollinen. 

Kiitollisuus lisää kiitollisuutta. 

Sain tänään kokea yhden suurimmista kiitollisuuden hetkistäni. Juuri tänään, kun kiitollisuus oli taas hetkellisesti luisumassa sormieni välistä kuin pala märkää saippuaa. Koska elämä on vuoristorataa, jossa on solmittu pyhä liitto maailmankaikkeuden kanssa. Myötä - ja vastoinkäymisissä. Tänään olin vastoinkäymisissä. Ajatukseni olivat jo lähdössä negaation houkutteleville poluille, lapseni kanssa syntyneen ja puoli päivää kestäneen väännön myötä.

Sitten hain postin..

Tämä teksti on sanoinkuvaamattoman kiitollisuuteni osoitus Sinulle, joka kirjoitit minulle.

Sinulle, joka sait minut itkemään ilosta ja palautit minut myötäkäymisiin.

Sinulle, joka muistutit minua siitä, että ihminen on pohjimmiltaan hyvä ja toisesta välittävä olento.

Sinulle, joka näytit, että olen todella tullut kirjoitusteni kautta nähdyksi ja kuulluksi.

Sinulle, joka et varmasti tavoitellut teollasi minkäänlaista julkista tunnustusta. Mutta minun oli pakko saada jaettua sinulle tuntoni kirjeeseesi liittyen. Ja tämä blogi taitaa olla se väylä, jolla sinä ja minä keskustelemme.

Sinulle, joka lähetit perheelleni lahjakortin Flamingo Span vesipuistoon ja sisäseikkailupuisto Naurusaareen.

Sinulle, joka kirjoitit kylkeen tekstin: "Olen seurannut blogikirjoituksiasi ja haluan näin omalla tavallani tsempata sinua jaksamaan. Pidä hauskaa perheesi kanssa. T. Vertaistukija"

Uskon, toivon ja rakastan, että tämä kirjoitus tavoittaa sinut. Olen sanaton. Sinä kosketit minua suoraan sydämeen. Et ainoastaan tsempannut minua jaksamaan. Sen lisäksi, annoit minulle voimauttavan ja eheyttävän kokemuksen ihmisen toiminnasta. Vahvistit entisestään kokemustani siitä, että minussa tapahunut energiamuutos on alkanut vetämään puoleensa hienoja asioita.

Sanat eivät riitä kuvaamaan kiitollisuuttani sinua kohtaan, vaikka yritys on kova.

Kiitos, toivottavasti kohtaamme pian. Kuka ikinä oletkin.

Rakkaudella,

N

Kommentit

Suositut tekstit